FINANTARE

Soluții de Finanțare

Un automobil este o investiție semnificativă. Și nu de puține ori, eforturile financiare pentru achiziționarea unui autoturism sunt consistente. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, fie că discutăm de persoane fizice sau juridice, oferim soluții de finanțare complete, cu dobândă începând de la 0%.

Pentru a oferi cât mai multe variante de finanțare, am consolidat parteneriate cu instituții diverse: bănci, societăți de leasing. În portofoliul nostru poți regăsi oferte din partea instituțiilor bancare BRD, Raiffeisen, ING, BCR, Banca Transilvania și a societăților de leasing financiar sau operațional  IDEA Leasing, Raiffeisen Leasing, Unicredit, BT leasing, Impuls Leasing, BCR Leasing.

Condiții de Finanțare  

Lucrăm în parteneriat cu toate instituțiile de finanțare din România, ceea ce presupune o diversitate de condiții și oferte pentru a vă putea încadra în parametri. Dacă doriți detalii despre condiții de finanțare personalizate pe situația dumneavoastră, contactați-ne și vă punem în legătură cu un reprezentant.

Consilierul dedicat dumneavoastră vă va putea spune imediat care sunt condițiile, unde vă puteți încadra și care sunt acte necesare pentru a pregăti documentația de finanțare.

În plus, tot de la el poți afla oricând stadiul dosarului tău și poți afla data intrării în posesia noului autoturism.

Mulțumită parteneriatelor de lungă durată cu furnizorii, dar și a experienței în domeniu, reușim întotdeauna să oferim condiții avantajoase de finanțare. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de o colaborare în acest sens, este să ne contactați, completând formularul de pe pagina de contact.

Parteneri

Parteneri